Trenutno pregledavate Natjecanje vatrogasaca VZGZ-a 2019.

Natjecanje vatrogasaca VZGZ-a 2019.

Natjecanje vatrogasaca VZ Grada Zagreba održano je u nedjelju 1. rujna 2019. godine na terenima ZOV-a. Na natjecanju koje je potrajalo tijekom cijelog dana nastupilo je 75 ekipa u četiri kategorije.

Naše je društvo nastupilo s 4 ekipe – Žene A i B te Muški A i B. Ponos našeg društva svakako je ekipa Žene B koja je zauzela odlično treće mjesto te su se plasirale na državno prvenstvo! Članice ekipe su bile Marica Meštrović, Mira Pirša, Štefica Tkalec, Božica Pučko, Brankica Miketek, Branka Smolković Cerovski, Darinka Miković, Barica Cerovski i Katica Valečić. Ne možemo biti ponosniji na njih! Žene A i Muški A su zauzeli sedma mjesta u svojim konkurencijama, dok su Muški B bili osmi.

Pripreme za ovo natjecanje bile su dugotrajne i vrlo zahtjevne, međutim naše ekipe su sve to izdržale s osmjehom te ostvarile odlične rezultate.

Ovim putem se zahvaljujemo obiteljima naših natjecatelja vatrogasaca što su bili puni razumijevanja za njihove svakodnevne treninge. Zahvaljujemo se i našoj istaknutoj članici i dugogodišnjoj vatrogasnoj sutkinji Katici Valečić koja nas je sve pripremala za natjecanje. Bez nje ne bismo ostvarili ovako zavidne rezultate.