Natjecanje vatrogasaca Vatrogasne zajednice Grada Zagreba 2019.

Dragonozec_ZB

Natjecanje vatrogasaca VZ Grada Zagreba održano je u nedjelju 1. rujna 2019. godine na terenima ZOV-a. Na natjecanju koje je potrajalo tijekom cijelog dana nastupilo je 75 ekipa u četiri kategorije.

Naše je društvo nastupilo s 4 ekipe – Žene A i B te Muški A i B. Ponos našeg društva svakako je ekipa Žene B koja je zauzela odlično treće mjesto te su se plasirale na državno prvenstvo! Članice ekipe su bile Marica Meštrović, Mira Pirša, Štefica Tkalec, Božica Pučko, Brankica Miketek, Branka Smolković Cerovski, Darinka Miković, Barica Cerovski i Katica Valečić. Ne možemo biti ponosniji na njih! Žene A i Muški A su zauzeli sedma mjesta u svojim konkurencijama, dok su Muški B bili osmi.

Pripreme za ovo natjecanje bile su dugotrajne i vrlo zahtjevne, međutim naše ekipe su sve to izdržale s osmjehom te ostvarile odlične rezultate.

Ovim putem se zahvaljujemo obiteljima naših natjecatelja vatrogasaca što su bili puni razumijevanja za njihove svakodnevne treninge. Zahvaljujemo se i našoj istaknutoj članici i dugogodišnjoj vatrogasnoj sutkinji Katici Valečić koja nas je sve pripremala za natjecanje. Bez nje ne bismo ostvarili ovako zavidne rezultate.

WhatsApp Image 2019-09-05 at 20.17.09WhatsApp Image 2019-09-05 at 20.15.28WhatsApp Image 2019-09-05 at 20.15.28 (1)WhatsApp Image 2019-09-05 at 20.13.17

 

 

 

Vlasnik naslovne fotografije: Vatrogasna zajednica Grada Zagreba

Jedna misao o “Natjecanje vatrogasaca Vatrogasne zajednice Grada Zagreba 2019.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s